.

.

DUSACOM 3-Ladici Alatom Rolling Kutiju sa Alatom, 2 u 1 Skinuti Alatom Kombinacija sa Klizi Metal Ladicu i Zaključavanje Sistem, Alat Skladište Kabinet za Radionicu i Skladište (Crna)

DUSACOM 3-Ladici Alatom Rolling Kutiju sa Alatom, 2 u 1 Skinuti Alatom Kombinacija sa Klizi Metal Ladicu i Zaključavanje

KM 59.17
Iznos

【Veliki kapacitet】 : 3-Ladici Rolling Alatom sastoji se od skinuti vrhu kabinet i pokretne dno kabineta, što može primiti razne alat i dogovoriti alate na razuman način.Možeš podijeliti sa alatom u dva prema tvojim potrebama, ili stavi poklopac kabinetu u kutiju za dno kutije. 【Stabilno i čvrsto】 : vrata i police za alat grudi su sacuvali da napravi servis život alatom duže.U ladici je porastao za curling, i noseći kapaciteta je jači.Tobogan pruge na obje strane ladici su sacuvali, i tihi loptu smer dizajn je usvojen.Klizi je bolje. 【Vrhunac dizajn】 : vrh kutije i 3 ladice su sve dodao sa anti-iskliznes pokrivačima, tako da je to tvoj alat je bolje zaštitila.U kutiji za alat je opremljen brave, što može biti zaključana kada je potrebno da zaštitiš tvoje lične stvari. 【Zgodno da se Preselim i Kočnice】 : četiri su točkove na dnu sa alatom, dva univerzalni točkovima i dva kočnicu točkovima.Točkovi može biti preselio flexibly i kocenja, efekat je veoma jak.Kotači su prave od gume-plastične kompozitnih materijala, koji je snažna .. i trajna.To može biti bezbedno postavljen od rolling glatko. 【Lako čistiti】 : alat grudi je napravljen od visokog kvaliteta hladno ali sve čelikom, sa glatko prevlaka, rust-dokaz i koroziju-otporna.To je više pogodno za čišćenje.Ćemo stvari vrhu kabineta direktno u dnu kabinet za lak transport.Ako imate bilo kakvih pitanja, mi smo veoma sretni da to uradi.Ti to riješi, a iskreno se nadam da ti je ugodno u kupovinu iskustvo!.Boja : Crna.

R

Izbor kupca