.

.

1.5 Sam Svijeta Flašu Imitaciju Tečnost Automat sa Slavine Dizajn Flašu Vina Automat za Pivo, Vino Pića Piti Viski Poklone za Muškarce (1 pc)

1.5 Sam Svijeta Flašu Imitaciju Tečnost Automat sa Slavine Dizajn Flašu Vina Automat za Pivo, Vino Pića Piti Viski Poklone

KM 26.40
Iznos

✦Dizajn : Svijeta u obliku pića automat sa slavine dizajn,samo treba da se otvori slavinu,na alkohol će teći čašu auto,to je zgodno da se pića i ne treba da se otvori flašu što može zabraniti previše zraka efekat na alkohol.to dolazi sa silikonom čep i mali levak.lako je sipao pića u. ✦Materijal : Napravio hranu razreda transparentni Imitaciju,što je više otporan na kapi od stakla,Transparentni svijeta napraviti tečnost mogao biti jasno vidjeti,uzmi ovo vino prikaži,ne dozvoli da ti dobro vino može se sakriti u bocu. ✦Idealno Ukrase i Poklon Izuzetno svijeta formi, divna, darezljiva i praktične.Ne samo vino propust, ali također savršen kući ukras.vjetar flašu dođi sa boja kutiju, to bi bilo sjajno kuću zagrijavanje poklone i festival poklon za tvojim prijateljima, porodici koja je kao da piješ. ✦Prijavu - svijeta flašu može držati vode, pije, pivo, vino, pića, viski, itd.Sjajno za kuci, bar, hotele, restorane. ✦Smo uvijek stojim iza naših proizvoda, samo kontaktirajte nas ako imaš problem i uvek smo tu da pomognemo.

R

Izbor kupca