.

.

Anti Magla Maramice za Čaše Leća Čistiji Premoistened Objektiv Maramice za Leća i Ekran Defogger za Plivanje Naočale Masku za Ronjenje i Ski Naočale (50 PC-a)

Anti Magla Maramice za Čaše Leća Čistiji Premoistened Objektiv Maramice za Leća i Ekran Defogger za Plivanje Naočale Masku

KM 9.74
Iznos

[ Dugotrajan Anti Magle i Defog] Drvo sa Nano-Tehnologije, Ljubičasta Paru anti-magla čišćenje maramice dati svoje naočare, masku za ronjenje, na plivanje naočare i ski naočale Anti-Magla Nano-čaura što spriječava površinu para kondenzacija satima. [ Efikasno Čišćenje ] Objektiv maramice za naočale polako ukloni prašina, prašina, mrlje od različitih naočale bez ogrebotine.Moraćeš kristalno jasan uvid u sekundi. [Otkriti Trenutak Jasnoće u Različite Prilike ] Anti-Magla čišćenje maramice će popraviti razbijaju problema sa tvoje naočale tokom plivanje, skijanje, ronjenje, biciklističke, ili planinarenje. [Pojedinačno Umotana & Savršena Za Putovanja] Naočale maramice su prenosni i lako za poneti. 50 PC spakovao u kutiji, svaki komad je pojedinačno umotana.Možeš staviti 1 ili 2 komada u tvoj novčanik ili džepu.Što je čini idealno za putovanja, odmore, putovanja, i dan u dan. [Nakon Prodaje Službe] držimo se obratiti pažnju na zadovoljstva kupaca.Ako imate kakvih pitanja kontaktirajte nas odmah, tako da možemo riješiti ih i osigura ti si zadovoljan.

R

Izbor kupca