.

.

ODO Dvogled za Odrasle, Praktično Teleskop Refractor Teleskop sa Tronožac ; Nalazaču Prostor, Prenosni Teleskop za Decu. Astronomije Početnici, kadar 1250Mm,1

ODO Dvogled za Odrasle, Praktično Teleskop Refractor Teleskop sa Tronožac ; Nalazaču Prostor, Prenosni Teleskop za Decu.

KM 50.33
Iznos

Saučesništvo poslužavnik za zgodno skladištenje dodatke.Podignite sliku optiku Idealno za zemaljski i astronomski koristiti.Usporeni snimak kontrolira za glatko praćenje.U potpunosti obložene čašu optički komponente sa visokom prijenos prevlaka za poboljšanu sliku svjetlost i jasnoće.Brzo i lako notool namještaljka. -Toplo Tips1. Ne vidi sunca direktno kroz dvogled.2. Ne koristi to u kiše već dugo vremena, ili da potopim ga u vodu.Dvogled su otporan na vodu do neke mjere, ali to nije otporan na vodu.3. Radnju dvogled u suv okruženju.Ptica Watching You mogu uživati u ptičje pjesme i pogledaj se u dubine.Zbog moćan zuma ili zoom i jednostavno fokusira, nikad nećeš propustiti ništa u prirodi opet.Životinja Gleda, Hunting You mogu vidjeti svaki divno izraz i akcija životinje, možeš tačno uhvatiti svoj plijen u lov.Ne nedostaje svaki divan trenutak.Gleda Sport i Events Enjoy tvoj omiljeni sport prve ruke i gledati svaki detalj.Zahvaljujući moćan zuma i golemo polje gledišta, takodje su idealne za brz sport.

R

Izbor kupca