.

.

Conleke [2 Piva] Nazad Ekran Zaštitnika u Skladu sa iPhone 13, Zadnji Debelo Staklo [3D Diraj] Narav Čašu Film Anti-Otisak/Ogrebotina u Skladu sa iPhone 13 (Neš,Ne Mehurići)

Conleke [2 Piva] Nazad Ekran Zaštitnika u Skladu sa iPhone 13, Zadnji Debelo Staklo [3D Diraj] Narav Čašu Film Anti-Otisak/Ogrebotina

KM 5.24
Iznos

[2 Komada : Nazad] - Posebno napravljeno za i Phone 13(6.1") sa precizan repove.Pokriva obrnuto od tvog telefona sa utvrđeni stakla koje pruža potpunu zaštitu za vašem i Phone-u 13. [Za i Phone 13 Samo] - Posebno dizajnirani Skladu sa i Phone 13 (6.1") sa precizan repove.Pokriva obrnuto od tvog telefona sa premije debelo staklo koje daje prednost-na-rubu zaštitu Skladu sa i Phone 13. [Slučaj-prijateljski] - Posebno dizajnirani da budeš MANJI od i Phone 13 vrati čašu veličine (NE ivice-na-rubu), tako da slučajevima neće stisni nazad zaštitnik da se ivice se slomio.Nosi tvoj omiljeni slučaj i ekranu zaštićeni u isto vrijeme. [Lagan za postavljanje] - Sa instalaciju kit, da bi bilo mnogo lakše da se spusti debelo staklo na vašem i Phone-u 13. [Anti-Ogrebotina/Razbiti/Otisak] - do 9 H ati koji učinkovito zaštititi svog i Phone 13 od neželjenih ogrebotine i ogrebotine po nož, ključeve i neke druge teško tvari.Premazan hydrophobic i oleophobic jasno slojeva, staklo štiti od znoja i ulje ostatke iz otisaka, držeći tvoj telefon ekran netaknutu cijeli dan.Conleke [2 Piva] Nazad Ekran Zaštitnika u Skladu sa i Phone 13, Zadnji Debelo Staklo [3 D Diraj] Narav Čašu Film Anti-Otisak/Ogrebotina u Skladu sa i Phone 13 (Neš,Ne Mehurići).

R

Izbor kupca