.

.

Premium Električni Manikir Pedikir Alat, Puni se Ekser Tampon i Polisher, Lako Dosije i Sjaj Noktiju, Nokti na nogama za Naravno predivnu Nokte (Standard Paket) (Standard Paket)

Premium Električni Manikir Pedikir Alat, Puni se Ekser Tampon i Polisher, Lako Dosije i Sjaj Noktiju, Nokti na nogama za

KM 16.48
Iznos

✅【PRIRODNI SJAJNO NOKTE】- NE hemikalije!Ne lak za nokte miris!Bez brige na kaput da bi čip, smorim, ili mi izaći.Ova manikura alat stvara 300% masnicu od golim nokte je prebacio nokte & nokte sa prirodni sjaj koji traje do 14 dana. ✅【DOSIJE, BAF, POLJSKI & SIJA】- pokreće puni se baterije, ovo elektronske ekser briga set nježno datoteke nokte na željeno formi, ljubitelji daleko grebene, mrlje, boje & izgladi ekser površinu, čisti nokte da vratiti sjaj u minuta. ????Savršen dar za majke ili bake. ✅【ŠTEDI VRIJEME I NOVAC】- Čuvam nokte u udobnosti i tvoj dom u jedan dio cijenu salon.Ne dozvoli da gel za nokte slabi nokte uzrokuje tanji ekser tablice.Hajde nokte, zbog svježeg zraka!. ✅【KVALITET MANIKIR PRIBOR】- Neka nokte i nokte pa dotjeran i prirodni sjaj!Savršen za ljude koji vole prirodni sjaj u potrazi noktima preko hemijske lak za nokte.Divan Poklon za Tinejdžerke ili Seniori ????koji trebaju Sigurnu & Bezicni Ekser Vježba. ✅【ZADOVOLJSTVO GARANTOVANO】- tako Smo sigurni da će naša ljubav Električni Manikir Pedikir Alat da štitimo sve naređenja sa bez pitanja 30 dana novac nazad garanciju.Mi stojimo iza naših proizvoda.Lekovi za alat može biti kupila ovde. https : //www./dp/B07 P58 NHBL.

R

Izbor kupca