.

.

Tangkula Hodnik Drvo, Ulaz Drvene Hodnik Drvo sa Skladište Klupi, Ulaz za Skladištenje Organizator, Kaput Rack Cipele Klupi sa 3 Hooks, Savršeno za Ulaz, Sobu u Domu, Stan (Brown)

Tangkula Hodnik Drvo, Ulaz Drvene Hodnik Drvo sa Skladište Klupi, Ulaz za Skladištenje Organizator, Kaput Rack Cipele Klupi

KM 24.45
Iznos

????Fleksibilan Skladišta ???? Tamo su 3 duplo hooks na gornjoj polici koji vam dopušta da visi kapute, šal i šešire.Dnu 4 skladište police pomoći da tvoj ulaz jasno obuće i držite ulazak u redu, tako da nećeš putovanje tvoje cipele kad ulaziš u kuću. ????Jednostavno Izgled Dizajn ???? To je kombinacija vješalica za odjeću sa cipela rack, kojim se smanjuje nepotrebno prostor zanimanje.Je sažet linije i jednostavno boja napraviti ovaj hodnik skladište klupi, velikog nameštaja u kući.Mi također pružamo uz konopac na kabineta to može potpuno da popravim ovo na zid. ????Visokog Kvaliteta Materijal ???? : Koristimo visokog kvaliteta P2 MDF kao glavni materijal, koji ne samo da trajnih dovoljno ali i osiguram sigurnost od tvoje porodice.Sveukupna struktura stabilna i solidan za dugo vremena koristiti, u međuvremenu dnu cipela rack uživa u težini kapacitet za 180 kg.I to je lako za tebe da očisti ormarić sa mokrom krpom. ????Multi-funkcionalni Koristiti???? : Širom mesa omogućava da se koristi kao pojedinac polici, gde možeš staviti knjige i flowerpots.I prikladno visinu od dna rack omogućava da se koristi kao ulaz klupi.Kada nosiš ili skini cipele, može ti osigurati zgodan i udobno mjesto. ????Širok spektar Aplikacije ???? : Elegantan i sadržajno stil mogu biti savršeno slaže sa tvoja druga nameštaja u kući, i dodaje retro šarm u svoju sobu.To može biti upotrebljeno u sobe, u sobama, ulaza, koridori i druge prilike da zapaliti tvoje kuće.Naći ćete ga je veliki odgovara u tvom životu.Boja : Brown.

R

Izbor kupca