.

.

MAHFEI Dijete sigurnosnu Mrežu, Stepenica Zaštitu Neto Balkona Anti-Pasti Neto Vrtić Boja Ukras Neto Vrtić Sliku Zid Otvorenom Zgradu Izolaciju Net (Boja : 4mm-8cm, Veličine : 3x12m)

MAHFEI Dijete sigurnosnu Mrežu, Stepenica Zaštitu Neto Balkona Anti-Pasti Neto Vrtić Boja Ukras Neto Vrtić Sliku Zid Otvorenom

KM 19.12
Iznos

【Trajnih Materijal】 napravljen je od najlona tkanje konopac i dodaj-sjebani.To je lijepa u boji i ekonomske u anti-sun.To je pogodan za sve vrste unutrašnjih dekoraciju, anti-pada i zaštitu. 【Trajnih】Umjeren mekoću, nije lako nestati, ne bojim vetrom i kišom, 150 kg teret, trajnijem, jednostavno instalaciju i lako uklanjanje.Kada ti ne treba da ga koristiš, ti možeš da ih raširiš i radnja je to zgodno. 【Specifikacije Neto】promjeru 4mm, mreža razmak 8cm, ovo zaštitne neto je osmišljen za balkona i stepenice da zaštitiš svoju djeco sigurnost.Može se koristiti i kao da zaštiti mali ljubimci od pada. 【Važećim Scene】multi, unutrašnjih poslova i vanjski dekoraciju, stropove, zid ukras mreže, vrtić djece igre, stadion sajt ograde, visi odjeću mreže, itd. 【Dijete Bezbednosti Zaštitu】Mnogo Djece palo sa Zgrade i Pusti Nas da Znam Da Sigurnosti Djece Ne može Ignorisati.

R

Izbor kupca