.

.

Pakovanje od 15! 92 Qt. / 23 Galona / 87 Litara Gray Pravokutni Zid Grli / Slim kantu i votka Poklopac Set. Smeće Uključena. Bacanje Smeća Kontejner Kantu Kantu Za Smeće Bin Otpada Bin

Pakovanje od 15! 92 Qt. / 23 Galona / 87 Litara Gray Pravokutni Zid Grli / Slim kantu i votka Poklopac Set. Smeće Uključena.

KM 23.40
Iznos

Ovo smeće / kanta za smeće je napravljen od teskom materijala .Kuhinji kantu trajnih, teskom plastične izgradnju čini smece na raspolaganju, ništavno proces i osigurava ovo će trajati godinama i neće rust, chip, ili peel.Stručno izrađen od grubog plastične izgradnju da se opire udubljenja i koroziju, ovo Smeće Može pružiti dugotrajan snagu da se drži pa protiv svaki dan pohabao.Klasični i estetika eksterijer dizajn može biti usklađeni sa bilo živi okoliš, savršeno za stambena ili poslovni mjestima, kao što je kuhinja, dnevna soba, soba, wc, wc, garažu ili učionici, spavaonicu, uredu, hotelske sobe, kancelarije, workrooms, zanat sobe, skladišta i druge gužva područja.Lako čistiti – Trajnih komunalnih kontejnera očistiti i samo osušim s lakoćom za dugotrajno koristiti.Svemir efikasan, ekonomske, i jednostavan i učinkovit način da recikliraš.Ovo receptacles su izgrađeni od teške dužnost plastike da se oduprem i udubljenja koroziju.Meku površinu čini lako za čišćenje.Ova korpa / kantu za smeće - u Svemiru je efikasan, ekonomske, i jednostavan i učinkovit način da recikliraš !Na kojoj je niski profil dizajn, ova korpa / kantu za smeće je sjajno za urede i ispred kuće koristi u restoranima.Atraktivan dizajna ove kante za smeće je uz suptilne crne boje i svestran veličine.To je sjajan dodatak za vaš domaćin/hostesa stanicu, ili koristiti iza pulta tvoja mala prodavaonica tako da vaše osoblje može brzo riješiti bilo neželjeno komadiće papira, ili čak i za upotrebu deskside.Savršen za upotrebu unutra, van i mnogo poslova u između!Napravio za Teške Koristiti Ovo korpa je napravljen od teskom materilas da osigurava dugotrajan koristiti.Da li ti treba u srednjoj saobraćaj predvorju, zauzet kuhinji, ili ispod pulta od tvoje kase, ovo smeće može će završiti taj posao!Je podigao ivice dno također daje bolji stabilnost stan na površinama.Ova kanta za smeće je savršeno pored restorana, zdravstvenim ustanovama, škole, kancelarije, i hoteli gdje je prostor je premija!Plus, njeni teskom plastične izgradnja je napravljena da izdrži težinu bilo brzom okruženju.Sveukupno Dimenzije : Širine 20 Cm Dubinu Od 12 Cm Visok 30 Cm Poklopac Širine 20 1/4 Cm Poklopac Dubinu 11 1/2 Cm Poklopac Visine 4 5/8 Cm Kapaciteta 23 Galona.

R

Izbor kupca