.

.

Ležaljku Saloni Lounge Stolicu Bay Prozor Stolicu Kauču Lijeni Stolicu Jedan od Drveta Mali Sofi Spavaonicu Balkona Tatami Stolicu Vrt Čitanje Stolicu (Boja : Plave-B, Veličine : 374241cm)

Ležaljku Saloni Lounge Stolicu Bay Prozor Stolicu Kauču Lijeni Stolicu Jedan od Drveta Mali Sofi Spavaonicu Balkona Tatami

KM 42.98
Iznos

● 【Visokog kvaliteta materijala, udobno i trajna】 Napravljen od tkanine materijal, to se oseća udobno, ne mogu priuštiti loptu, ne blede, ne nerviram kožu.Ovo lijeni kauč je trajna i mogu da ti služimo i za dugo vremena. ● 【Udobno dizajn struktura】 lijena kauč je sastavljena od bič drvo okvir da pružamo maksimalnu utjeha, promovirati svoj zdravo stav i spriječiti bol u leđima.U backrest je veoma stabilna i ima jaku nosi kapaciteta. ● 【Vrijeme da se krene, ukrasiti kući】 mala i fleksibilna lijeni sofi, možeš se preseliti na pravo mjesto u bilo koje vrijeme je da uživamo u opušteno vremena.Također možete ukrasiti tvoj dom da se tvoj dom ukras sa više stila. ● 【Više načina da se koristi, dodaj zabavno】 stolicu ti daje razne opcije za kako da ga koristi.Dopušta ti da pročitam vašu zadnju knjigu, meditirati udobno na podu ili to što igraš društvene igre sa porodicom!Sjajno za dodajući ekstra stolova kada prijatelji i porodica dođi da gledamo utakmicu!Savršena za djecu kako se igraju igre, čitanje, boje, ili da se igraš!. ●【Naša služba】, Izaberi boju kao da kupim lounge stolicu.Ako imate kakvih pitanja o lounge stolicu, molim vas da kontaktirate nas i mi će biti drago da vam pomogne.Velicina : 37*42*41cm | Boja : Plave-b.

R

Izbor kupca