.

.

Tijelo Talas Čipke Ispred Perike Ljudska Kosa 13x4 HD Transparentni Čipke Periku za Crne Žene Prije Izvadio Bebu sa Kosom 150% Gustinu Glueless Brazilski Čipke Ispred Perike(24inch Tijelo Talas)

Tijelo Talas Čipke Ispred Perike Ljudska Kosa 13x4 HD Transparentni Čipke Periku za Crne Žene Prije Izvadio Bebu sa Kosom

KM 124.49
Iznos

【Bez Prolivanja i Ne Kačiš】 : 100% Sirova Brazilski Čipke Ispred perike Ljudska Kosa Tijelo Talas Periku, Najbolji Kvalitet Brazilski Djevica Kosu,Mekana i Zdrav,Pun i Debeo. 【Lakše Nositi】 : Tijelo Talas Ljudska Kosa Perike za Crne Žene 150% Gustina, Besplatno Dio 13x4 Čipke ispred(Ručno).Srednja Brown Švajcarski Čipke, Prirodna Kosa, Nevidljiva Čipka i za disanje Kapu.Srednja Kapu Veličine(22 cm - 22.5 cm). 【Može Biti Obojio i Savijeni】 : Ljudska Kosa Čipke Ispred Perike su Pogodne za Vjenčanje, Rođendan, Zabave, Nazad u Školu i Svakodnevno Koriste.Poverenje i Pokazati Tvoj Šarm, Ti ćeš Dobiti hrpu Komplimenata. 【Mjerenje metode】 : Način Na koji se Mjerimo Kosa Je da rastegnemo novac, Onda Mjera Od početka do Kraja , Umjesto da utvrdimo da li je to Direktno. 【 Isporuka Put】 : Poslata Od NAS, od strane AGENCIJE,1-5 Radnih dana. 30 Dana Bez Razloga Povrat Novca.Ti si u stanju da se NEMA RAZLOGA Povratka t Ti Odgovara,Onda Možemo Prilagoditi kolika Ti je Potrebno.Srednjoj Kosu kvalitet : 100% Sirova Brazilski Djevica Tijelo Talas Čipke Ispred periku Ljudska kosa perike za crne žene, sirov materijal kosa je izbacen iz kose mladih cura, je bio profesionalno dezinfikovane.Prije Iščupao Umjetne kose berns stvoriti crni dim, i pretvara se u ljepljivo loptu.Q2. Koliko dugo to traje?.A : To zavisi od tvoje održavanje (generalno 6-12 meseci).Tretira ga kao tvoja kosa sa njegu kose maltene i da se redovno pere sa regenerator obično može da napravi kosa duža.Q3. Mogu li obojio?.A : Da, lakše je darken kosu od moje mišljenje da, preporučujemo da oboji mračnije.I umire treba strogo zahtjeva na vrijeme i dyestuff.Q4.Kosa Periku Miris?.A : 100% hemijske besplatno,možda je lokalni šampon miris,ali može ukloniti kada cowashing sa šampon i regenerator.Q5. Kako da izbjegnemo kosu zvecanje ili prolivanja?.A : Molim te operemo kosu s visokog kvaliteta šampon.Molim te češalj tijelo talas kosu sa širokim cešalj dnevnik,Molim te, uvek se konsultujem tvoj frizer prije nego što pokuša bilo styling tehnika, ti si nesigurna.

R

Izbor kupca