.

.

ZHANGCHI Je Foldable Kutiji ne mogu samo Prodavnicu Sitnice,ali Također Mogu biti korišćeno kao Stolicu.U Foldable Kutiji ne uzima Prostor (Boja : Plave)

ZHANGCHI Je Foldable Kutiji ne mogu samo Prodavnicu Sitnice,ali Također Mogu biti korišćeno kao Stolicu.U Foldable Kutiji

KM 60.76
Iznos

❣Na rasklapanje kutiji može biti korišćeno kao stolicu i mogu radnju dnevnim potrebama. ❣Je foldable kutiji ne uzima prostor i lako je da se koristi. ❣Stolicu kolumnu materijal fiberboard noseći 50 kg. ❣Sito i trajna,neće povrijediti tvoje ruke. ❣Ako imate bilo kakvih pitanja u toku u kupovinu proces,javite nam na put,smo ću da ti dam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.Na rasklapanje kutiji može biti korišćeno kao stolicu i mogu radnju dnevnim potrebama.U foldable kutiji ne oduzmem i prostor je lako use Stool kolumnu materijal fiberboard noseći 50kg Thick i trajna,neće povrijediti tvoje ruke.Ako imate bilo kakvih pitanja u toku u kupovinu proces,javite nam na put,smo ću da ti dam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.Ime : Skladište stool Specification : 30*30*30cm Stool kolumnu materijal : fiberboard Bearing težinu : 50kg Capacity : 27 liters Weight : 1.5 KGShape : squarecolor : plave.

R

Izbor kupca