.

.

Sisaljku Mount Stand - CTA Jaka Sisaljku Planine uz Krađe Odvraćanja Bravu & Ljepilo Tanjir i Resettable Bravu Kombinaciju da Prikaci Tablete i Telefona da Stolove, Tabele, & Zidove (BLOK-v. r. m.)

Sisaljku Mount Stand - CTA Jaka Sisaljku Planine uz Krađe Odvraćanja Bravu & Ljepilo Tanjir i Resettable Bravu Kombinaciju

KM 41.26
Iznos

U skladu s najviše tablete i telefona, ukljucujuci i i Pad 10. 2 Cm (7/ 8/ 9 Generacija), i Pad Zrak Gen-4 (2020), i Pad Gen 6 (2018), i Pad Gen 5 (2017), i Pad Pro 9. 7, 10. 5, 12. 9, Površinu Pro, Površinu Idi 3, i Phone 11, i Phone 11 Pro, i Phone 7 Plus, i Pad mini, Samsung Galaxy i više.Dvostrano ultra jaka sisaljku mount pridaje da većina glatku površinu.Sigurno bravu sa uključena kombinaciju kablovsku bravu.Resettable 3 biranju bravu kombinaciju.Svjetlo i prenosni dizajn.Dvostrano ultra jaka sisaljku mount pridaje da većina glatku površinu.Udobno da gledaju video snimke ili koristi aplikacije, sa podesivim stajati.Sigurno bravu sa uključena kombinaciju kablovsku bravu.Resettable 3 biranju bravu kombinaciju.Svjetlo i prenosni dizajn.Zaštitim vaš uređaj koristeći CTA Digitalna je Sisaljku Planine uz Krađe Odvratiti .. Bravu za Tablete i Telefona.Ovo krađe u mount čvrsto se uklapa u nazad za tablu, ili telefon na jedan kraj i da još meku površinu na drugom kraju za dodatni otpor sa ultra jaka sisaljku na obje strane.Stand može biti zaključana oko li osigurati objekt sa uključena čelika-core kombinaciju kablovsku bravu.3-biranju kombinaciju kablovsku bravu pridaje preko sisaljku zaključavanje polugu tako da sisaljku snaga ne može biti pušten i radi kao veoma efektivne krađe odbranu, idealno za ureda, doma, kafeterije i drugim podijelila prostora.Sisaljku mount pridaje da stolove i većina glatko ili nonporous zidovima i može biti zgodno postavljeno sa podesivim podnijeti da udobno da gledaju video snimke, ili uživaj aplikacije nigdje.Uživaj dodao sigurnosti i komunalnih sa CTA je Sisaljku Planine uz Krađe Odvratiti .. Bravu za Tablete i Telefona. *CTA Digitalna je sigurnosti proizvodi su dizajnirani da zaštitim vaš uređaj od krađe.Proizvodi s visokog kvaliteta materijala, kao pojačani teško aluminijuma aparatima, čelični kabl, i siguran bravom i ključem sistema.Gdje CTA Digitalni čini da svaki napor da se zaštitimo od uništenje ili gubitka imovinu.i ne mogu biti odgovoran za svaki događaj koji vodi do ili oštećenje uređaj.Obilježja Su : • dvostrana ultra jaka sisaljku mount pridaje da većina glatku površinu• Udobno da gledaju video snimke ili koristi aplikacije, sa podesivim stati • Sigurno bravu sa uključena kombinaciju kablovsku bravu • Resettable 3 biranju bravu kombinaciju • Uključuje glatko spremaju se disk s ljepilo tanjir • Svjetlo i prenosni design Specifications : • Sisaljku Promjeru : 2.625"• Kombinaciju Kablovsku Bravu Dužina : 70"• Materijala : ABS, najlona i gumene plastične• Zakačiti za stolom, tabele, zidovi (čašu, pločice, nerđajućeg čelika, imitaciju odbora i većina drugih glatko ili nonporous površinu) Paket Uključuje : (1) Usisaj Mount Stoji(1) Kombinaciju Kablovsku Bravu(1) Ljepilo Spremaju se Disk.

R

Izbor kupca