.

.

Yapoly Noge Četkom Mrtva Koža - Pedikir Zalihe Alat sa Inovativne Nano Kristal i 3D Zakrivljeni Čašu - Stopalo Dosije Žulj za deterdžent za Slomio Petu (CRNA)

Yapoly Noge Četkom Mrtva Koža - Pedikir Zalihe Alat sa Inovativne Nano Kristal i 3D Zakrivljeni Čašu - Stopalo Dosije Žulj

KM 7.49
Iznos

"2021 ORIGINALNI ERGONOMSKE DIZAJN":Je rasp nogu dosije usvaja novu čašu etching i nano-čaura tehnologije.To je mnogo malih spiralu očistiti sve preko vesla.To se uklapa bliže komarac za stopalo, i mali ivice može biti lako trljao.Savršena za olakšavanje kroz kožu na noge!. "ODIJELO ZA HEMIJSKO I MOKAR":nogu dosije profesionalni može koristiti na mokri, ili suvo noge.Ako noge pukotine, to će biti bolje da to koristim nakon zalivanje noge u toplu vodu za deset minuta za nju da ublažim mrtva koža.To više uopšte ne boli da se koristiti i noge su tako glatko nakon koristi. "VISOKOG KVALITETA MATERIJALA":dršku od nogu dosije je napravljen od ABS injekciju biljege, i onda najnovije electroplating tehnologija je koristi da bi se pobrinuti ne samo ugodno da se drži, snagu i smjeru su slobodno pod kontrolom.Lako stisak, lako je da se koristi, takođe je prilično!. "KAKO DA OČISTI":Da očisti Nogu Četkom za toplu vodu ili sapun je dovoljno da li koristiti samo za sebe.Ako to je koristi više ljudi predlažem da koristi neku vrstu čistiji ili alkohol za čišćenje. "SAVRŠEN POKLON ZA VOLJENI":u Roku od 10 minuta stopala su izgleda baš kao i odlazak iz salon.Glatko, mekana i nema više suhu kožu!Moraš da kupiš nešto korisno, kao ovo pedikir rasp za sebe ili vašu porodicu i prijatelje.Ovaj alat radi bolje od profesionalni pedikir!Najbolje od svega je .. to radi!. 1. Prije nego što smo ga iskoristiti , treba da skineš cipele i da se natopi stopala za 5 ili 10 minuta (ili nakon što smo se istuširam),onda se isušiti nogama po malo tkiva papire za suho našim nogama. 2.Uzeti naše proizvode iz copora. 3.Trljaj napred i nazad u kružni pokreti da uklonim mrtvo kožu i žuljeve (izbjeći prekomjernu silu kada koristi). 4.Operi naš proizvod direktno do vode za sljedeći koristiti. 5.Ako je moguće, primijeniti neku kremu za kožu, losion za tijelo ili bit će biti bolje.O YAPOLY Nogu Dosije Žulj deterdžent za : .Specifikacija : 240 mm (dužina )x 55 mm (širina).Boja : Elegantan Zelene/Elegantan Crno.KAKO DA GA KORISTI KAO SPA : . 1. Prije nego što smo ga iskoristiti , treba da skineš cipele i da se natopi stopala za 5 ili 10 minuta (ili nakon što smo se istuširam),onda se isušiti nogama po malo tkiva papire za suho našim nogama. 2.Uzeti naše proizvode iz spakiram 3.Trljaj napred i nazad u kružni pokreti da uklonim mrtvo kožu i žuljeve (izbjeći prekomjernu silu kada koristi)4.Operi naš proizvod direktno do vode za sljedeći use5.Ako je moguće, primijeniti neku kremu za kožu, losion za tijelo ili bit će biti bolje.

R

Izbor kupca