.

.

Uradi sam Krst Šav Izbrojao Opremu Pečat Pribor za Krst-Šivanje Obrazac za Kući Dekor, 11CT Tkanine Vez Zanata Vez Kit (Štampa Stvari, Božić Mačke)

Uradi sam Krst Šav Izbrojao Opremu Pečat Pribor za Krst-Šivanje Obrazac za Kući Dekor, 11CT Tkanine Vez Zanata Vez Kit (Štampa

KM 14.99
Iznos

★ Setoda odštampao krst šav kit je pogodan za one koji žele da ukrasiš njihovu sobu sa svoj posao, za one koji žele da veze ali nemam zakladu.Visokog kvaliteta, pamuk tkanine tačno pre-odštampali sladak dizajn kao Arapin brojeve, simbole i DMC boje čini ovaj krst-šivanje posao i učenje je zabavno. ★ High-End 11 CT Pre-odštampali pamuka tkanine, Visokog-Definiciji obrazac, pre-poredane vez konac, 2×igle, 1× engleski Uputstva.Ovaj krst šav dizajn bi trebalo biti završeno sa 3-niti nit.Svaku liniju mi pružamo je sastavljena od 6 niti, tako da treba da podelimo 6 vlasi na dva 3-strand linije pre nego što ti radiš. ★Važno Bilješka : Molim te, nemoj pred-zaustavljen obrazac mokra prije nego što je završio jer boja je pere.Boja blokova na odštampao obrazac ne pravi boja konac, biti sigurni da koristimo obojeni gazi po simboli.Štampanje obrazac krst šav kit Božić Mačka obrazac 11 CT pletenje. vez kit DIY kući ukras sliku Brend Ime : Setoda Krst Šav Pogodan za : Kući / Sobi / Ured Ukras i Poklone Boja vez tkanine : bijela pamuka vez Kit sadržaj : vez konac, pamuk vez, vez iglu, crtež (napomena : ne okvir) Napomena : 1. Ovo je "uradi sam" vez kit, da ti treba da donosiš sopstvene vez. 2. Molim te koristiti 3 niti za vez(Jedan konac za sivenje mogu biti podjeljeni u 6 niti). 3. Odštampao tkanine proizvoda , uzorke koje su odštampane na platno, stoga, pre nego što krst šav je završen, da je vez tkanine ne može da dodirne vode, ili odštampali dio će nestati. 4. Nakon šivanje, natopi vez odjeće u toplu vodu za 1 sat, onda uzmi ga da se suši, i onda napraviti je okvir za to.

R

Izbor kupca